7. turnaj sezóny 2016/17

Navázali Hornets na výborné výsledky z Otrokovic?

7. turnaj sezóny 2016/17

STÁLE NA VÍTĚZNÉ VLNĚ?


První lednový turnaj dodal Hornetům na jedné straně tolik potřebné sebevědomí, na straně druhé na sebe hřáci cítili tlak na udržení vítězné série i na druhém turnaji roku 2017.

První zápas dne nás čekal s nepříjemnou Kuřimí, Horneti však do zápasu vlétnuli bez respektu a na konci první třetiny již vedli 5:0. I přes chvilkové zaváhání v závěrečné části se tak náš tým mohl radovat z vítězství 7:5. Po novém roce probuzený střelec Tom Rak zaznamenal v zápase hattrick (3 góly) a je jasné, že podzimní střelecké trápení je již pryč. 


Ve druhém zápase čekal Hornety skvěle hrající Vsetín. Zápas byl poznamenám tuhou obranou obou týmů a velmi nevyrovnanými výkony rozhodčích, Horneti však ve druhé třetině šli do vedení nejprve 1:0 a posléze 2:1, a vedení již Vsetínským nepustili. Závěrečným skóre 6:3 tak Hornets zvítězili ve čtvrtém zápase v řadě a čtvrtá příčka jim patří i v tabulce soutěže. V obou dvou zápasech tým výrazně podržely výkonu golmanů, jak v prvním juniorská naděje Michal Prokeš, tak ve druhém dlouholetá opora B-týmu Tomáš Limberg.


Následující utkání zavedou Hornets do Uherského Brodu, kde se nejprve utkají opět s Ivanovicemi na Hané a následně změří síly s domácím Brodem.

 

Vloženo     Od
Tags: liga ačko muži