1. turnaj A-týmu sezóny 2016/17

A tým získává na prvním turnaji body.

1. turnaj A-týmu sezóny 2016/17

PRVNÍ TURNAJ


Na první turnaj sezóny vyrazili Horneti až do vzdáleného Zlína, kde měli po projetí 23 semaforů změřit síly s domácím celkem a Kuřimí. V prvním zápase Horneti nestačili na výborně hrající Zlín Lions, a tak odcházeli do šaten skleslí po porážce 2:7.

V druhém zápase narazili na notoricky známou defenzivní Kuřim, se kterou měli Horneti v posledních letech vždy problémy. Gólově vyrovnaný zápas dokázali Horneti zvrátit na svou stranou až v poslední minutě, když se trefil kapitán Pavel Brückner a prolomil tak dlouhotrvající herní převahu Hornets na 6:5. Po ubráněné poslední minutě mohli propuknout oslavy. Bohužel se nám nepodařilo sehnat publikovatelné vyjádření vítězného střelce po utkání.


Horneti sehráli v rámci prvního turnaje dva těžké zápasy, ze kterých si odnášejí cenné 3 body. Na turnaji se odehráli tři velké premiéry, první zápas za mužské Áčko tu odehrál nadějný útočník Martin Ryšánek, první ligový gól za muže vsítil obránce Vojta Hovora i Lukáš Babák který se letošní sezónu přesunul na soupisku A-týmu. První zápasy v nové pozici trenéra  má tímto turnajem za sebou Honza Slavíček.


Náš mužský A-tým čeká další turnaj 22.10. proti celkům SFK Kozel Počenice a FbC Slavkov.

Vloženo     Od
Tags: liga ačko muži